Домашні вафлі - ідеальний варіант, коли для довгого готування бракує часу, а діти вимагають чогось смачного. Мабуть, найшвидшим і безперечним варіантом є яблучні вафлі. Це простий і швидкий десерт, який при наявності вафельниці або форми для вафель, можна без особливих зусиль приготувати самостійно вдома.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 велике яблуко
  • 3 яйця
  • 1 великий банан
  • 180 мл кефіру
  • 180 г борошна на вибір
  • 1/2 чайної ложки соди

Домашні вафлі, фото: кадр з відео
Домашні вафлі, фото: кадр з відео

Домашні вафлі, фото: кадр з відео
Домашні вафлі, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приготування:

Збити яйця, банан перебити в блендері, яблуко натерти на тертці, додати кефір, соду і борошно. Тепер спробуйте тісто на смак. Якщо воно буде недостатньо солодким, додайте натуральний підсолоджувач.

Для випікання можна використовувати як спеціальну вафельницю, так і вафельні форми для духовки. Обидва варіанти ідеально підійдуть для цього простого десерту. Готові яблучні вафлі прикрашаємо ягодами чи шоколадом на свій смак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь