Дуже зручний вид заправки - з нею можна готувати супи, борщі, м'ясо, рибу. Дуже смачний і корисний соус. Ми заправляємо салати маслом, а чому б це масло не замінити таким прекрасним соусом?! Універсальний рецепт заправки на всі випадки життя опублікували у кулінарному блозі super.recepty в Іnstagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
ОВОЧІ ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
⠀
1кг солі
По 0,5 кг кропу і петрушки
0,5 кг болгарського перцю
1кг помідорів
1кг моркви
1кг ріпчастої цибулі
Приготування:
Перець, моркву, цибулю очистити.
З такою заправкою традиційним стравам гарантовано ідеальний смак.
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти перемолоти в блендері.Викласти в глибоку ємність, всипати сіль.
Все добре перемішати до однорідної маси.
Простерилізувати баночки і заповнити їх овочевою сумішшю, закрити поліетиленовими кришками.
Цю заправку зручно зберігати в холодильнику або погребі.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,