Найсмачніша з усіх ковбас - це, звичайно ж, домашня, зроблена своїми руками, без будь-яких шкідливих добавок. Адже головне в домашній ковбасці - це її неповторний смак, чарівний аромат і гарантована свіжість.
Але є один мінус: приготування такої закуски - процес трудомісткий, і не всім господиням хочеться морочитися з оболонкою з кишок. Ми знайшли спрощений рецепт - домашня ковбаса в фользі.
Вам знадобляться тільки фарш і фольга. М'ясо пропікається швидко, при цьому залишається соковитим і м'яким. На смак така ковбаса дуже нагадує сільську. А ще це прекрасний спосіб заощадити. Адже кілограм хорошого м'яса все одно дешевше магазинних ковбасних виробів.
Інгредієнти
Свинина 1 кг
Куряче філе 700-800 г
Сало 200 г
Яйце 3-4 шт.
Крохмаль 3-4 ст. л.
Часник 6 зуб.
Сіль за смаком
Чорний перець (мелений) за смаком
Паприка за смаком
Приготування
Наріжте м'ясо і сало маленькими шматочками.
Збийте яйця, додайте роздавлений часник, сіль, перець і паприку. За бажанням можна додати будь-які спеції на ваш смак. Потроху введіть в масу крохмаль, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
З'єднайте м'ясо і сало з яєчною масою і ретельно все перемішайте.
Відріжте шматок фольги та викладіть на нього фарш у вигляді ковбаски. Загорніть фарш у фольгу, намагаючись зробити це якомога щільніше. Краї закрийте дуже щільно, щоб при запіканні сік не витікав.
Викладіть отриману ковбасу на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на годину.
Цей простий рецепт запеченої ковбаси обов'язково вам стане в пригоді. Повірте, перед ароматом цієї страви неможливо встояти! І ви завжди будете впевнені в якості продукту.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо як приготувати апетитну кашу з грибами
Як повідомляв портал Знай.ua, пшоняна каша з гарбузом на молоці - смак дитинства та осені в одній тарілці
Також Знай.ua писав,