Розсипчаста, пісна каша з перловки з грибами і цибулею - навдивовижу апетитна і смачна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом смачної перлової каші з грибами поділився сайт "
Інгредієнти:
- Крупа перлова - 250 г
- Печериці - 200 г
- Морква - 200 г
- Цибуля - 100 г
- Олія рослинна 3 ст. л
- Сіль
Рецепт приготування:
Печериці або гливи нарізаємо пластинками. Натираємо моркву на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізаємо. Овочі та гриби пасеруємо на рослинній олії.
Перлову крупу перебираємо, прожарюємо на сковороді. Потім заливаємо крутим окропом, даємо набрякнути. Варимо на маленькому вогні до готовності. Засмажку змішати з кашею і можна подавати на стіл.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, як приготувати
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,