Один лаваш може заграти різноманіттям смаків, а все залежить від начинки для нього. І кожен може сам обрати, що більше до вподоби. У кожній начинці лаваша по 70 грам.

Читайте Знай в Google News!

Чудовими рецептами поділились у кулінарному пабліку в Іnstagram про правильне харчування goodfood_shpargalki.

🌱З КУРКОЮ🌱
КБЖУ всієї порції: 434/30, 7/12, 5/46, 4
Морква по-корейськи 100 грам
Куряче філе 100 грам
Масло рослинне 5 гр
Сіль, перець, часник
З філе робимо фарш, кладемо туди сіль, перець, часник. Скачуємо ковбаску і на сковороді з маслом обсмажуємо її до готовності, перевертаючи періодично.
Лаваш розкладаємо, кладемо моркву по-корейськи, ковбаску і загортаємо. На сковороді трохи підпікаємо з двох сторін.

🌱З РИБОЮ🌱
КБЖУ всієї порції: 417/30, 3/13/44, 2
Тріска 120 грам філе
Масло рослинне 5 гр
Сметана 15% 30 грам
Хрін 20 гр (тертий хрін в баночках продається)
Шпинат або салат за бажанням
Помідор 100 гр
Філе тріски. Шматочок 120 гр посолити і обсмажити на сковороді з двох сторін до готовності. Кісточки вийняти і розім'яла виделкою філе. Змішати сметану, хрін, помідор і зелень, додала подрібнену рибу, сіль, перець. І цю начинку загорнути в лаваш. Підсмажити на сковороді.
Смачно дуже🔥

🌱З КВАСОЛЕЮ🌱
КБЖУ всієї порції: 472/22,2/11,1/68, 8
Квасоля консервована 150 грам
Цибуля 50 грам
Морква 50 грам
Аджика 1/3 чл
Масло 5 грам
Сир 20 грам
Сіль, перець
Цибулю і моркву нарізати кубиком, обсмажити з маслом і додати квасолю, аджику, сіль, перець. Загасити до готовності. На лаваш кладемо гарячу квасолю, трьом сир на тертці прям на неї. Загортати. Підсмажуємо на сковороді.
Сир розплавиться, буде смачно 😋

🌱 З ПЕЧІНКОЮ🌱
КБЖУ всієї порції: 462/31, 7/11/46
Печінка готова 100 гр (У мене було так: свіжа 500 гр, цибуля 50 гр, масло рослинне 10 гр, сіль. все загасила і в начинку 100 гр готової поклала)
Гриби солоні (якщо немає таких-спокійно ріжемо печериці грам 100 на порцію і тушкуємо їх з печінкою👌)
Сметана 15% 30 гр
Петрушка
Сухі трави
Лаваш розмазати сметаною, посипати травами сухими, викласти печінку готову (порізати дрібно), гриби і петрушку. Загорнути все і підсмажити на сковороді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, як приготувати справжній зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями та щавлем: справжня українська страва на вашому столі

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба.

Також "Знай.ua" писав, як правильно варити гречку, щоб вона не висихала і не злипалася: прості лайфхаки для господинь