Гострий ніж, шматок м’яса, шепотка натхнення і фарш без м’ясрубки у вас на столі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля декого це здається нереальним, але все в цьому житті буває. Тому сильні духом і руками вміють приготувати такий фарш і не забризкати сльозами всю кухню. Не поспішайте одразу зробити фарш з великого шматка, наріжте його грам по 200 і вперед.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
м'ясо без кісток
Спосіб приготування:
Покладіть шматок м'яса на обробну дошку перед собою і наріжте його під кутом 45° роблячи надрізи на ¾ товщини шматка на відстані приблизно 5 мм один від одного.
Переверніть шматок надрізами вниз так щоб ліва сторона виявилася праворуч і знову наріжте під кутом 45° роблячи надрізи на¾.
Переверніть шматок назад і зробіть надрізи вже під кутом 90° знову ж на ¾ глибини.
Знову переверніть шматок і наріжте під кутом 90° з цього боку прорізаючи вже до кінця.
Тепер використовуючи частину леза ножа, яка ближче до ручки порубати м'ясо пройшовши пару-трійку разів від одного боку шматка до іншого. Готово.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати
Також "Знай.ua" писав,