Для приготування цієї страви потрібні найпростіші продукти. У кожного вдома точно є гречка, фарш і овочі. Каша проста, але виходить дуже смачною і ситною.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом смачної гречаної каші з фаршем ділиться сайт "Cooku".

Інгредієнти:

  • вода - 500 мл;
  • гречка - 200 г;
  • фарш будь-який - 300 г;
  • цибуля і морква по 1 шт.;
  • томатна паста - 2 ст. л;
  • масло рослинне - 3-4 ст. л;
  • сіль і перець на свій смак.

Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео
Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео
Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео

Процес приготування

Крупу добре промиваємо та просушуємо. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії. Тепер додаємо терту моркву, перемішуємо. Кладемо фарш, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо до готовності фаршу.

Тепер всипаємо підготовлену гречку, рівномірно розподіляємо по поверхні фаршу. Наливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо кашу до готовності гречки. Цей процес займаємо приблизно 15-20 хвилин.

Перед самою подачею можна всю масу перемішати. Дуже смачною страва виходить, якщо готувати її з курячим фаршем або фаршем асорті. Перед завершенням тушкування можна додати подрібнену свіжу зелень та часник. Ідеально до такої каші підійде також нарізаний червоний перець. Томатну пасту можна замінити перетертими свіжими помідорами.

Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео
Гречана каша з фаршем, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.ua", що приготувати з буряка і чим він корисний: не тільки борщ і шуба. Червоний буряк містить безліч органічних кислот, мінеральних солей, вітамінів, фолієву кислоту і бетаїн.

Також "Знай.ua" писав, звичайну моркву можна перетворити в делікатес: мамин рецепт-виручалочка. Морква є дуже корисним коренеплодом, в якому міститься велика кількість необхідних речовин.