Для приготування цієї страви потрібні найпростіші продукти. У кожного вдома точно є гречка, фарш і овочі. Каша проста, але виходить дуже смачною і ситною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом смачної гречаної каші з фаршем ділиться сайт "
Інгредієнти:
- вода - 500 мл;
- гречка - 200 г;
- фарш будь-який - 300 г;
- цибуля і морква по 1 шт.;
- томатна паста - 2 ст. л;
- масло рослинне - 3-4 ст. л;
- сіль і перець на свій смак.
Процес приготування
Крупу добре промиваємо та просушуємо. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії. Тепер додаємо терту моркву, перемішуємо. Кладемо фарш, перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо до готовності фаршу.
Тепер всипаємо підготовлену гречку, рівномірно розподіляємо по поверхні фаршу. Наливаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо кашу до готовності гречки. Цей процес займаємо приблизно 15-20 хвилин.
Перед самою подачею можна всю масу перемішати. Дуже смачною страва виходить, якщо готувати її з курячим фаршем або фаршем асорті. Перед завершенням тушкування можна додати подрібнену свіжу зелень та часник. Ідеально до такої каші підійде також нарізаний червоний перець. Томатну пасту можна замінити перетертими свіжими помідорами.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,