Квашена капуста "Провансаль" готова вже через добу, тому запасіться нею в достатній кількості, оскільки з'їдається миттєво!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом квашеної капусти "Провансаль" поділився сайт "
Якщо капусту заквасити правильно, вона відмінно замінить овочеві салати або консервацію. Та й готується вона зовсім просто, а отже вийде у кожного. За цим рецептом капуста виходить не лише хрусткою та апетитною, але й має цікавий красивий вигляд. Таку й до столу перед гостями подати не соромно.
Інгредієнти:
- капуста,
- буряк,
- часник.
Маринад на 1.5 літра води:
- 200 г цукру
- 200 г оцту 9%
- 3 ложки солі без верху
- 150 г олії.
Приготування:
Порізати капусту шматочками і укладаємо в банку шарами: капуста, буряк, часник. До свого смаку додаємо хто що любить і заливаємо гарячим маринадом.
Для приготування маринаду всі інгредієнти з'єднати і закип'ятити. Через добу вже можемо смакувати неймовірно смачною квашеною капустою "Провансаль".
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,