Прийшов час для особливих блюдо - традиційних, національних. Зрази - їх готують литовці, білоруси, поляки та українці. На цей раз ми разом розберемося, як швидко і смачно приготувати зрази з грибами і сиром.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Real Food".

Зрази з грибами і сиром, скріншот: YouTube
Зрази з грибами і сиром, скріншот: YouTube

Що нам потрібно: картопля 6-7 шт; гриби 6-7шт великих (тут печериці); сир (тут Моцарелла); борошно 4-5 ст.л; панірувальні сухарі; сіль; перець; яйце; цибулина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зрази з грибами і сиром, скріншот: YouTube
Зрази з грибами і сиром, скріншот: YouTube

Як готувати: картоплю відварити, потовкти, додати яйце, сіль, перець і борошно. Все гарненько перемішати. Гриби обсмажити з цибулею на вершковому маслі додати спеції за смаком. На долоні формуємо корж, викладаємо грибну начинку і шматочок сиру. Формуємо зрази.

Якщо картопляна маса липка, можна змочити руки водою... так буде простіше. Обваляти котлету в панірувальних сухарях. Обсмажуємо на рослинному маслі з обох сторін. На середньому вогні. Дуже смачно їсти зі сметаною і свіжими овочами. Ось і все, смачного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, теплий рецепт для холодного настрою: як смачно приготувати оладки з ковбасою і помідорами.

Як повідомляв Знай.uа, просіювання борошна через сито: чому цей кулінарний міф вже непотрібний.

Знай.uа писав, як приготувати смачні деруни за 30 хвилин без терки: простий рецепт.