Хотіли б таке завершення суботнього дня? Хрусткі та соковиті курячі палочĸи в паніровці приготовлені у фритюрі й підсмажена картопля фрі зі скоринкою. Ох і смакота.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Чудово поєднується з пивом. Та й просто, як смачна вечеря, класний варіант. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт курячих палочок в паніровці.
Інгредієнти:
▫️Курка-800 г
▫️Сухарики-200 г
▫️Сир тертий-50 г
▫️Молоко-150 мл
▫️Петрушка-3 гілочки
▫️Олія оливкова-5 ст. л.
▫️Сіль-за смаком
Спосіб приготування:
1. У чаші з'єднати пекарські сухарі, пeтрушĸу, сир тертий (краще пармезан), сіль. Все добре перемішати.
2. Нарізати м'ясо на смужки. М'ясо попередньо відбивати не потрібно.
3. Вмочити в молоці м'ясні смужки, потім запанірувати в сипучої суміші.
4. Деко застелити пекарської папером. Викласти м'ясні смужки і полити оливковою олією. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 200 °С 15 хвилин. Або у фритюрниці.
5. Курячі палички подавати гарячими з різними соусами: майонез, кетчуп або соусом з йогурту c додаванням зелені і лимонного соку.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, просіювання борошна через сито: чому цей кулінарний міф вже непотрібен.
Як повідомляв Знай.uа, як приготувати смачні деруни за 30 хвилин без терки: простий рецепт.
Знай.uа писав, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки.