Приготувати смачну ковбасу без м'яса - простіше простого. Для цього знадобиться горохова мука, яку також можна замінити на відварений і перемелений блендером горох.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом ковбаси без м'яса ділиться сайт "
Інгредієнти:
- Горохова мука — 150 грамів
- Агар-агар — 1 ст. ложка
- Кардамон — 1/3 чайних ложки
- Коріандр — 1 чайна ложка
- Часниковий порошок — 1 чайна ложка
- Сіль — 1 чайна ложка
- Вода — 750 грамів
- Сік буряковий — 1 ст. ложка
- Олія рослинна — 50 грамів (без запаху)
Приготування:
Замочіть агар-агар в невеликій кількості води кімнатної температури. Перемішайте. Насипте в каструлю горохову муку, додайте спеції і сіль. Ретельно вимішайте. Влийте воду і розмішайте, щоб не залишилося грудочок. Додайте агар-агар, знову перемішайте.
Доведіть суміш до кипіння. Варіть на маленькому вогні приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи. Коли маса загусне, зніміть з вогню, додайте буряковий сік і рослинну олію. Добре перемішайте. Готову масу розкладіть по склянках, накрийте плівкою або фольгою. Поставте в холодильник на 3-4 години.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,