Відомий український гуморист, артист "Дизель шоу" Женя Сморигін вирішив поділитися з шанувальниками простим рецептом смачного пирога. Його опублікували на офіційній сторінці проекту в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" якщо хочете швидко приготувати відмінний десерт, беріть листкове тісто, гарбуз і абрикосове повидло. Три інгредієнта, година часу - і можна влаштовувати сімейне чаювання!",- стверджує Женя.

Інгредієнт:

  • Листкове тісто;
  • Гарбуз-200 грам;
  • Абрикосове повидло.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Листкове тісто потрібно заздалегідь розморозити.

200 г гарбуза потрібно нарізати тонкими скибочками. Тісто розкачати і зробити надрізи з одного боку. Другу частину потрібно змастити повидлом.

"викладіть гарбуз трохи внахлест на половину, змащену повидлом. Зверху на гарбуз ще додайте повидла за смаком", - продовжує Євген.

Після цього пиріг потрібно викласти на деко, заздалегідь застелений пергаментом. Випікайте при температурі 180 градусів до рум'яного кольору.

Готовий пиріг присипте цукровою пудрою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ковбаса з гороху, яку не відрізниш від м'ясної, рецепт з секретними компонентами.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт запеченої капусти від Юлії панкової, смакота захмарна, ще й фігура в порядку.

Також Знай. ua писав, що рецепт запеченого селери з грибами і сиром, приголомшливі відчуття в роті.