Корейські часникові грінки на сковороді готуються швидко і просто. Досить приготувати масляну намазку і покрити нею скибочки, а тоді - обсмажити на сковорідці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом приголомшливо смачних та ароматних грінок з часником поділився сайт "". Хліб для тостів можна замінити будь-яким іншим, наприклад, житнім чи бородинським.
Інгредієнти:
- Хліб для тостів - 100 г
- Часник - 3-4 зуб.
- Вершкове масло - 80 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Сушена петрушка - на свій смак
Приготування:
Спершу 4 скибочки хліба розріжте кожну на 3 однакових шматочки. Можна також обрізати бічні скоринки. Подрібніть часник. У мисці змішайте розм'якшене масло, цукор, 2 ст. л. часнику і петрушку.
Тепер змастіть кожен шматочок хліба отриманою масою з одного боку. Розігрійте суху сковороду і викладіть грінки непромасленою стороною вниз. Обсмажте на повільному вогні протягом 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору
Подавати часникові тоста можна з декількома улюбленими видами соусів. Вони чудово підійдуть до пива. Перед такою хлібною закускою не зможе встояти ніхто!
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, . Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів