Якщо гості вирішили нагрянути раптово, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти, вихід є! Всього за півтори години ви зможете приготувати апетитну курочку з картоплею і грибами в духовці. Рецепт простий, і поки ви готуєте, можете поговорити з гостями.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗавдяки хитрощам приготування, страва має насичений смак, золотисту скоринку, вабливий аромат — ваші гості неодмінно захочуть запитати у вас рецепт. А вже ділитися, чи ні — справа хазяйська.
Для початку, нам знадобляться наступні інгредієнти:
-
Курка - 1 шт.
-
Картопля-4-5 шт.
-
Гриби-300-400 гр.
Популярні новини зараз1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"Показати ще -
Майонез
-
Спеції для курки (сіль, перець, суха аджика, паприка, куркума, часник)
-
Спеції для картоплі з грибами (сіль, перець, куркума)
Приготування:
Картоплю порізати на кружечки, з'єднати з грибами. Якщо гриби великі їх можна розрізати на навпіл.
Додати спеції (сіль, перець, куркума) і майонез. Добре перемішати і залишити маринуватися.
Курку розділити на частини. Додати спеції (сіль, перець, сух. аджика, паприка, куркума, часник) і майонез. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хвилин.
Викласти все на деко застелене пергаментним папером або деко, змащене олією. Випікати близько години при 180 градусах.
Відеорецепт
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадавши,
Як повідомляв портал " Знай.ua",
Також " Знай.ua " писав,