Японська Бута Сега-Яки - це неймовірно смачна м'ясна страва зі свинини з імбиром. Її можна приготувати двома способами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Техніку приготування, а також секрети ідеального обсмажування м'яса показав шеф-кухар з Японії Йоші Фудзівара.
Інгредієнти:
- Свинина - 250 г.
- Імбир - 40 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Огірок - 1 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Салат айсберг - 1 гол.
- Соєвий соус - 50 мл.
- Мірин - 50 мл.
- Саке - 50 мл.
- Сахар - 50 г.
Приготування:
Салат айсберг або інший тонко наріжте і покладіть у воду на 5 хвилин. Імбир натріть через терку.
Маринування: М'ясо, цибулю та імбир покладіть в посудину. Приготуйте для них маринад. Налийте в миску саке, соєвий соус та мірин. Добре перемішайте.
Для другого рецепту маринувати м'ясо не потрібно, оскільки цю свинину потрібно обжарювати в маринаді. Доки свинина маринується, зробіть гарнір для м'яса.
Для цього наріжте огірки, помідори та салат, який поклали у воду на початку приготування. Для гарніру підходять будь-які свіжі овочі.
Приготування свинини: спочатку підсмажте цибулю, потім додайте м'ясо. Як тільки з'явиться золота плівка на свинині, додайте маринад. Перемішайте і обсмажуйте м'ясо до повного приготування. Ту свинину, яка маринувалася просто обсмажте до повного приготування. Смак цієї свинини неймовірний!
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,