Японська Бута Сега-Яки - це неймовірно смачна м'ясна страва зі свинини з імбиром. Її можна приготувати двома способами.

Читайте Знай в Google News!

Техніку приготування, а також секрети ідеального обсмажування м'яса показав шеф-кухар з Японії Йоші Фудзівара.

Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео
Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Змусять відповідати за кожну гривню: українців жорстко штрафують за гроші на картках Нові правила бронювання з 1 грудня: хто підпаде під мобілізацію ТЦК вже за тиждень 1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам "Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Показати ще
  • Свинина - 250 г.
  • Імбир - 40 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Огірок - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Салат айсберг - 1 гол.
  • Соєвий соус - 50 мл.
  • Мірин - 50 мл.
  • Саке - 50 мл.
  • Сахар - 50 г.

Приготування:

Салат айсберг або інший тонко наріжте і покладіть у воду на 5 хвилин. Імбир натріть через терку.

Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео
Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео

Маринування: М'ясо, цибулю та імбир покладіть в посудину. Приготуйте для них маринад. Налийте в миску саке, соєвий соус та мірин. Добре перемішайте.

Для другого рецепту маринувати м'ясо не потрібно, оскільки цю свинину потрібно обжарювати в маринаді. Доки свинина маринується, зробіть гарнір для м'яса.

Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео
Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео

Для цього наріжте огірки, помідори та салат, який поклали у воду на початку приготування. Для гарніру підходять будь-які свіжі овочі.

Приготування свинини: спочатку підсмажте цибулю, потім додайте м'ясо. Як тільки з'явиться золота плівка на свинині, додайте маринад. Перемішайте і обсмажуйте м'ясо до повного приготування. Ту свинину, яка маринувалася просто обсмажте до повного приготування. Смак цієї свинини неймовірний!

Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео
Японська Бута Сега-Яки, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів