У домашньому приготуванні шоколаду немає нічого складного. Шоколад, приготований за цим рецептом, сподобається вам набагато більше, ніж магазинний.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Какао-порошок - 5 ст. л.
  • Вершкове масло - 50 г
  • Цукор - 6-8 ст. л.
  • Пшеничне борошно - 1 ч. л.
  • Молоко - 5 ст. л.
  • Ванільний цукор - 0,25 ч. л.
  • Грецький горіх - на свій смак

Домашній шоколад, фото: кадр з відео
Домашній шоколад, фото: кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У глибоку каструлю насипте цукор, какао, налийте 1 ст.л. молока і ретельно все перемішайте. Долийте решту молока. На середньому вогні, постійно помішуючи, доведіть суміш до кипіння. Додайте вершкове масло. На мінімальному вогні закип'ятіть суміш.

Зніміть каструлю з плити і насипте борошно, просіяне через сито. Коли борошно розчиниться, знову доведіть суміш до кипіння. Зніміть каструлю з вогню і дайте трохи охолонути. Потім додайте ванільний цукор і добре перемішайте.

Формочки для льоду змастіть вершковим маслом і залийте в них шоколад. Можна також покласти горіхи - так буде ще смачніше. Поставте шоколадні цукерки в холодильник на 2-3 години.

Домашній шоколад, фото: кадр з відео
Домашній шоколад, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів