Батончики з вівсяних пластівців можна легко приготувати на власній кухні, використовуючи натуральні продукти без консервантів і загусників.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом батончиків з вівсянки поділився сайт "". Такий десерт підійде для перекусу, поїздки, подорожі, а також для дитини в школу.
Інгредієнти:
Приготування:
Грецькі горіхи злегка обсмажити або просушити. Всипати вівсяні пластівці в глибоку миску і залити холодною водою, ретельно промити. Подрібнити просушені горіхи, додати до віджатих від рідини пластівців. Всипати туди ж родзинки - їх не потрібно попередньо запарювати в окропі.
Очистити стиглий банан від шкірки, розім'яти і викласти на вівсяні пластівці. Додати мед або цукор. Акуратно прим'яти виделкою і ретельно вимішати.
Застелити деко або форму для випікання пергаментним папером. Змастити папір соняшниковою або вершковим маслом. Викласти вівсяну масу на папір і сформувати прямокутник. Найкраще висоту робити близько 0,5 см, щоб маса запеклася.
Помістити в духовку при 150 С на 20-25 хвилин до рум'яної, золотистої поверхні. Після випікання остудити вівсяну масу. Опісля можна нарізати у формі батончиків, шириною близько 2 см. За бажанням їх можна полити розтопленим білим, молочним або чорним шоколадом, присипати цукровою пудрою.
Обов'язково підпишись на наш канал в , щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Як повідомляв портал "Знай.ua", . Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, . Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів