Зігріваючий суп з цілої курки за рецептом шеф-кухаря стане наваристим першою стравою для недільного обіду. Звабливий аромат бульйону стане справжнім порятунком після морозної прогулянки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Інгредієнт
- Соняшникова олія - 1 ст. л.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква-2 шт.
- Селера-4 шт.
- Курка - 1 шт.
- Вода-2 л
- Чебрець-2 ч. л.
- Макарони-200 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений)за смаком
- Часник - 3 зуб.
Спосіб приготування:
Лук і 4 стебла селери нарізати кубиками. Моркву нарізати кільцями. Протушкувати в каструлі з товстим дном або казанку овочі на соняшниковій олії. Гасити близько 5 хвилин.
Додати до овочів дрібно нарізаний часник і готувати ще пару хвилин.
Викласти акуратно на овочі курячу невелику тушку.
Влийте воду, додайте сіль, перець, чебрець (бажано свіжий). Накрийте каструлю кришкою і варіть суп на повільному вогні 1,5–2 години.
Через зазначений час курку варто дістати, відокремити м'ясо від кісток і повернути м'якоть в каструлю.
Додайте в бульйон відварені макарони (можна використовувати рис, картопля або гречку), перемішайте. Розлийте суп по тарілках і насолоджуйтеся!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, як почистити оселедець правильно, це займе всього 2 хвилини.
Як повідомляв Знай. ua, щавлевий борщ з яйцем, із заготовок, заморозки і свіжої зелені.
Також Знай. ua писав, що картопляні пиріжки, універсальна заготовка для будь-якої готової начинки.