За вікном українці можуть побачити, як приходить зима. В її володіннях вже майже вся країна, сніг випав, а мороз іноді щипає щоки.

Читайте Знай в Google News!

Однак, поки ще листопад і у нас є чудовий рецепт, який допоможе перетворити ваш сніданок або вечерю в такий же білий колір, як сніг, за допомогою рису і молока.

Рисова каша на молоці, скріншот: YouTube
Рисова каша на молоці, скріншот: YouTube

Цього разу ми разом розберемося, як готувати рисову кашу на молоці. Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації на Telegram-каналі "Завтрак".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що нам потрібно: рис - 360 г; молоко - 1200 мл; вода - 500 мл; вершкове масло - 40 г; мед - 2 ст. л.; цукор - 2 ст. л.; сіль - 1 ч. л.; ваніль - ⅓ ч. л.; кориця мелена - ½ ч. л.; журавлина сушена - 20 г.

Як готувати рисову кашу на молоці?

Все дуже просто: в сотейник додати промитий, під проточною водою, рис і налити воду, довести до кипіння і закрити кришкою, варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин іноді перемішуючи, поки вся вода не вбереться в рис.

У сотейник додати 300 мл молока і варити на слабкому вогні, іноді перемішуючи, поки не вбереться, 5-7 хвилин. Так повторити ще два рази. Додати молоко, що залишилося, сіль, цукор, ваніль і мед, перемішати і варити на слабкому вогні, поки молоко не вбереться повністю, сотейник кришкою не накривати.

Кашу необхідно часто перемішувати, щоб уникнути підгоряння. У кашу додати мед і вершкове масло, вимкнути вогонь, залишити на 15 хвилин. Їсти рисову кашу на молоці гарячою. Кожну порцію посипати меленою корицею і сушеною журавлиною або родзинками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, фарш, картопля і нічого більше: рецепт соковитих котлеток cтіжок.

Як повідомляв Знай.uа, фантастично корисна риба: як вибирати оселедець, щоб отримати максимум для здоров'я.

Знай.uа писав, грибна ікра для швидкої закуски: смачний і перевірений рецепт.