Якщо при необхідності повністю відмовитися від смаколиків ви не можете, то приготуйте десерт без цукру, борошна і масла. Він виходить ніжним і насиченим, а текстура дуже нагадує "Пташине молоко"

Читайте Знай в Google News!

Рецептом смачного десерту без цукру, борошна і масла поділився сайт "Зі смаком". У цьому низькокалорійному сирному десерті буде 100 калорій на 100 г продукту.

Інгредієнти:

  • Сир - 600 г
  • Мед - 100 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Крохмаль - 40 г
  • Ванілін - щіпка
  • Молоко - 500 мл
  • Желатин - 20 г

Десерт без цукру, борошна і масла, фото: кадр з відео
Десерт без цукру, борошна і масла, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Приготування:

Залийте желатин 100 мл молока і залиште набухати на 10 хвилин. Змішайте яйця, крохмаль і трохи молока до однорідності. Тепер влийте молоко, що залишилося і перемішайте. Поставте суміш на середній вогонь і варіть, постійно помішуючи. Після того, як маса закипить, варіть ще хвилину.

Коли крем охолоне, додайте мед і ваніль. Перебийте сир блендером і додайте до нього крем і нагрітий до 60° С желатин. Перебийте до однорідності. Перекладіть масу в форму, накрийте плівкою і поставте в холодильник мінімум на 6 годин.

До десерту можна додати більшу кількість меду на свій смак. Зверху можна прикрасити фруктами або ягодами. Також його можна полити зверху шоколадним або ягідним топінгом.

Десерт без цукру, борошна і масла, фото: кадр з відео
Десерт без цукру, борошна і масла, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.