"М'ясні пальчики" ідеальна страва на святковий стіл. Щобільше, на приготування цієї смачної і соковитої м'ясної страви піде зовсім небагато часу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом смачної і соковитої м'ясної страви поділилася редакція "
Інгредієнти:
- 1 кг курячого фаршу
- 1 шт. цибулі
- 2 яйця
- 2 ст. л. кукурудзяного борошна
- 2 ст. л. пшеничного борошна
- 2 ч. л. спецій (куркума, паприка, сушений часник)
- 2 ст. л. лимонного соку
- 200 г вершкового масла
- 100 г твердого сиру
- кропу
- розпушувач або сода
- майонез
- рослинна олія
Приготування:
Заправляємо курячий фарш спеціями, сіллю і перцем. Додаємо кілька ложок майонезу і цибулю, ретельно подрібнену в блендері. Сир натираємо на дрібній тертці. Вершкове масло ріжемо на брусочки, кріп подрібнюємо.
На харчовій плівці формуємо коржик з фаршу, намагаючись зробити його якомога тоншим. Брусочок масла занурюємо в подрібнений кріп, кладемо його в середину коржика. Після цього за допомогою плівки загортаємо коржик в "пальчик". Вмочуємо в пшеничне борошно.
Наступну котлетку формуємо таким же чином, але цього разу в тертий сир. Продовжуємо формувати "пальчики", чергуючи начинки. Ставимо котлетки на 30 хвилин в морозилку.
Для приготування кляру з'єднуємо яйця з лимонним соком, додаємо сіль, куркуму, паприку, сушений часник, чверть склянки води. Потім - борошно, розпушувач або соду, погашену оцтом. Вимішуємо кляр до консистенції не дуже густої сметани.
На сковороді розігріваємо рослинну олію. Вмочуємо пальчики в кляр і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,