Рецепт смажених макаронів існує в кухнях різних народностей при використанні власних добавок, спецій і приправ. Хтось обсмажує їх сухими на сковороді, хтось же смажить попередньо відварені вироби.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗараз ми познайомимося з дуже простим, ситним і смачним рецептом. Для приготування на дві персони знадобляться 150 грам макаронів, 2 столові ложки рослинної олії, 50 гр. ріпчастої цибулі, а також сіль і чорний мелений перець за смаком.
Читайте Знай в Google News!
Для цього рецепта підійдуть абсолютно будь-якого виду макаронні вироби: пружинки, пір'я, метелики, тальятелле, локшина і навіть спагетті. Приготування починається з підготовки продуктів — цибуля чиститься від лушпиння, миється під проточною водою і просушується серветками (обов'язково).
Далі береться невелика каструля або сотейник, в неї вливається півлітра води. Її потрібно посолити, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння, а коли закипить, всипати макарони і варити їх згідно з інструкцією.
Паралельно варінні макаронів, потрібно розігріти в сковороді рафінована рослинна олія без запаху, викласти в нього нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажити його на середньому вогні до м'якого і солодкого стану.
Відварені макарони потрібно промити під проточною водою і відкинути на друшляк, щоб пішла вся рідина. Далі готові макаронні вироби слід перекласти в сковороду з маслом і злегка обсмаженою цибулею.
Готувати їх потрібно протягом 3-5 хвилин до бажаного стану. Готову страву потрібно посолити і поперчити за смаком, і подавати його в тій же сковороді, в якій вони готувалися (за бажанням).
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, улюблений сніданок: рецепт ніжних сирників з манкою.
Як повідомляв "Знай.ua", рецепт неймовірно простого і смачного сніданку для всієї родини: бутерброди з фірмовим інгредієнтом.
Знай.ua писав, готуємо справжній плов у себе вдома: пара хитрощів і блюдо буде незабутнім