Рецепт смажених макаронів існує в кухнях різних народностей при використанні власних добавок, спецій і приправ. Хтось обсмажує їх сухими на сковороді, хтось же смажить попередньо відварені вироби.

Зараз ми познайомимося з дуже простим, ситним і смачним рецептом. Для приготування на дві персони знадобляться 150 грам макаронів, 2 столові ложки рослинної олії, 50 гр. ріпчастої цибулі, а також сіль і чорний мелений перець за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Для цього рецепта підійдуть абсолютно будь-якого виду макаронні вироби: пружинки, пір'я, метелики, тальятелле, локшина і навіть спагетті. Приготування починається з підготовки продуктів — цибуля чиститься від лушпиння, миється під проточною водою і просушується серветками (обов'язково).

Далі береться невелика каструля або сотейник, в неї вливається півлітра води. Її потрібно посолити, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння, а коли закипить, всипати макарони і варити їх згідно з інструкцією.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Паралельно варінні макаронів, потрібно розігріти в сковороді рафінована рослинна олія без запаху, викласти в нього нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажити його на середньому вогні до м'якого і солодкого стану.

Відварені макарони потрібно промити під проточною водою і відкинути на друшляк, щоб пішла вся рідина. Далі готові макаронні вироби слід перекласти в сковороду з маслом і злегка обсмаженою цибулею.

Готувати їх потрібно протягом 3-5 хвилин до бажаного стану. Готову страву потрібно посолити і поперчити за смаком, і подавати його в тій же сковороді, в якій вони готувалися (за бажанням).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблений сніданок: рецепт ніжних сирників з манкою.

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт неймовірно простого і смачного сніданку для всієї родини: бутерброди з фірмовим інгредієнтом.

Знай.ua писав, готуємо справжній плов у себе вдома: пара хитрощів і блюдо буде незабутнім