Зима вже в Україні. Однак щоб нашим читачам було тепло і затишно на їх кухні ми знайшли дуже цікавий рецепт. На цей раз ми разом розберемося, як приготувати сметанник з яблуком.

Читайте Знай в Google News!

Про цей рецепт стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Салати|Десерти".

Що нам потрібно для сметанника з яблуками? Тісто: 300 гр.борошна; 150 гр. вершкового масла; 1 ч.ложка розпушувача; 1/2 ч. ложка солі. Ваніль: 2 ст. ложки цукру або сах. пудри; 1 яйце. Заливка: 400 гр. сметани 3 яйця; 100 гр.цукри. Начинка - яблучка.

Сметанник з яблуками, скріншот: YouTube
Сметанник з яблуками, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спосіб приготування: перетерти на крихту борошно, цукрову пудру, сіль, розпушувач і вершкове масло. Додати яйце і замісити тісто. Розподілити в форму, залишаючи високі бортики, форму беріть будь-яку, але головне не маленьку, мінімум 28 см.

Яблука очищаємо і нарізаємо, за бажанням можна залишити шкірку. Викладаємо їх на тісто і готуємо заливку. З'єднуємо сметану, яйця, цукор і заливаємо яблучка. Прокручуємо форму, що б заливка розподілилася рівномірно і випікаємо.

При 160 гр. до золотистого кольору, режим краще обрати без конвекції, верх і низ. Готовий пиріг посипаємо пудрою і подаємо, в холодному вигляді, але можна і в гарячому, з морозивом та кавою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рецепт неймовірно простого і смачного сніданку для всієї родини: бутерброди з фірмовим інгредієнтом.

Як повідомляв Знай.uа, готуємо справжній плов у себе вдома: пара хитрощів і страва буде незабутньою.

Знай.uа писав, улюблений сніданок: рецепт ніжних сирників з манкою.