Якщо вам набридли буденні перші страви і хочеться спробувати дещо оригінальне і нове, приготуйте апетитний вершковий суп з рисом, курятиною і печерицями.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом цієї першої страви поділився сайт "
Інгредієнти:
- 200-250 г курячих грудок без шкіри
- сіль і свіжомелений чорний перець за смаком
- 6 склянок курячого бульйону
- 1 склянка рису
- 3 зубчики часнику
- 1 цибулина (кубиками)
- 3 моркви (кубиками)
- 3 стебла селери (кубиками)
- 1/2 чайної ложки сушеного чебрецю
- 1/2 чайної ложки сушеного розмарину
- 2 лаврових листи
- 450-500 г коричневих шампіньйонів (тонкими скибочками)
- 1/4 склянки несолоного вершкового масла
- 1/4 склянки борошна
- 1 склянка молока
- 1 склянка вершків
- 2 столові ложки подрібненої свіжої петрушки
Приготування:
Приправте курку сіллю і перцем до свого смаку. Помістіть курку в мультиварку на повільний режим. Змішайте курячий бульйон, рис, часник, цибулю, моркву, селеру, чебрець, розмарин і лаврове листя. Приправте сіллю і перцем. Накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 6-8 годин. Додайте гриби протягом останніх 30 хвилин готування.
Дістаньте курку з мультиварки і подрібніть. Розтопіть масло в каструлі на середньому вогні. Збийте в борошні до легкого зарум'янювання, приблизно 1 хвилину. Збийте його тепер з молоком і вершками і варіть, постійно збиваючи, до легкого загустіння, близько 4-5 хвилин. Тоді приправте сіллю і перцем до свого смаку.
З'єднайте курку та молочну суміш. Страву прикрасіть петрушкою
Подавайте негайно, за бажанням прикрасивши петрушкою.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,