Гаряча і домашня їжа - найкраща зброя проти холоду і темряви зими. Погодьтеся, інколи хочеться приготувати якийсь новий рецепт, проте при цьому не зіштовхуватися з новими для себе продуктами, смаками і проблемами купівлі нетипових для українських кухонь елементів, - саме такою є фарширована м'ясом картопля.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Пропонуємо вам рецепт, у якому всі інгредієнти знайомі з дитинства, проте неочікувана форма поєднання їх здатна здивувати. Отже, зустрічайте фаршировану картоплю.
Вам знадобиться:
- фарш (можете обрати такий, який ви найбільше любите);
- цибуля,
- зелень,
- картопля,
- морква,
- помідори консервовані (томатна паста),
- сіль, перець, спеції - за смаком.
Важливо! Не бійтеся проявити своє кулінарне чуття при приготуванні цієї страви: активно залучайте ті інгредієнти, які ви любите, навіть якщо їх немає у списку. Наприклад, можете додати часник, корінці селери і петрушки (небагато, при цьому дрібно накришіть або потріть на терці), цибулю-шалот тощо. Також не бійтеся використовувати спеції, які ви любите, - паприку, сухий часник, сушені трави тощо.
Хід роботи:
Вимийте і почистіть картоплю. Зробіть “тунель” всередині кожної картоплини - саме його будемо начиняти.
У підготовлений фарш додайте цибулю, зелень і спеції. Ретельно перемішайте.
Начиніть фаршем кожну картоплину.
Складіть усі ваші картоплини у велику каструлю і залийте водою (2-3 стакани). Вмикайте вогонь.
Паралельно починаємо робити засмажку. На пательні підсмажте цибулю, моркву і консервовані помідори. Тушкуємо.
Коли засмажка готова, кладемо її до каструлі з картоплею.
Додаємо спецій.
Варимо до готовності (це десь 40-60 хв).
При подачі прикрасьте картоплини зеленню, присмачте сметаною.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,