Шпроти в домашніх умовах виходять ситними, ароматними і неймовірно смачними. Вони чудово підійдуть для перекусу вдома або на роботі, а ще їх можна брати з собою в дорогу або на природу. І на святковий стіл таку рибку поставити не соромно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Рецептом смачних домашніх шпротів поділився сайт "
Інгредієнти:
- 2 кілограми риби салаки
- 700 мілілітрів води
- 200 мілілітрів рослинної олії
- 3 чайні пакетики
- 4 столові ложки солі
- 3 лаврові листки
- 25 штук перцю горошком
- цибульне лушпиння
Приготування домашніх шпротів:
У невелику каструлю наливаємо воду, додаємо лавровий лист, перець горошком і лушпиння цибулі. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Варимо протягом 4 хвилин на повільному вогні. Тоді додаємо чай і сіль, перемішуємо і накриваємо кришкою.
У такому вигляді залишаємо на кілька хвилин. За цей час рибу чистимо від голови і нутрощів. У каструлю укладаємо рибку спинкою вгору. Зверху заливаємо процідженим маринадом, вливаємо олію і ставимо на плиту.Доводимо все разом до кипіння і варимо на малому вогні протягом 2 годин. Готові шпроти охолоджуємо.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.
ᅠ