Сьогодні ми з вами розберемося з рецептом курячих грудок під вершково-гірчичним соусом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування цієї страви з інгредієнтів знадобляться дві курячі грудки, розрізані на смужки), два дрібно нарізаних зубчики часнику, діжонська і діжонська зерниста гірчиця — обидві в кількості 1 столової ложки, 1/2 чашки курячого бульйону і стільки ж вершків.
Також знадобиться дрібно нарізаний чебрець (1/2 чайної ложки), столова ложка оливкової і вершкового масла, і сіль з перцем.
Приготування починається з великої сковороди, на якій на середньому вогні розігрівається оливкова і рослинна олія. Далі беруться шматки курки, їх потрібно посолити, поперчити і обсмажити до золотистої скоринки з обох сторін (це займе близько чотирьох хвилин на сторону, перевертаючи тільки один раз). Обсмажену курку потрібно перекласти в тарілку.
Слідом в сковороду додається часник і обсмажується хвилину, постійно помішуючи, щоб він не підгорів. Туди ж вливається курячий бульйон, вершки і готуються протягом трьох хвилин. Додаються обидві гірчиці, дрібно нарізаний чебрець, і готується соус до його загустіння. Це займе близько 3 хвилин. Його потрібно спробувати і додати при необхідності якісь ігредієнти.
Готову курку можна повернути на сковороду, за бажанням, щоб трохи підігріти. Її слід полити по столовій ложці і подавати.
Нагадаємо, новорічні салати почекають: простий рецепт для чайної паузи-цей бісквіт хочеться ще і ще
Як повідомляв "Знай.ua", приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома
Знай.ua писав, дивовижна новорічна закуска з тунцем і сирним сиром: вам смачно, фігурі корисно