Сьогодні ми з вами розберемося з рецептом курячих грудок під вершково-гірчичним соусом.

Для приготування цієї страви з інгредієнтів знадобляться дві курячі грудки, розрізані на смужки), два дрібно нарізаних зубчики часнику, діжонська і діжонська зерниста гірчиця — обидві в кількості 1 столової ложки, 1/2 чашки курячого бульйону і стільки ж вершків.

Також знадобиться дрібно нарізаний чебрець (1/2 чайної ложки), столова ложка оливкової і вершкового масла, і сіль з перцем.

Приготування починається з великої сковороди, на якій на середньому вогні розігрівається оливкова і рослинна олія. Далі беруться шматки курки, їх потрібно посолити, поперчити і обсмажити до золотистої скоринки з обох сторін (це займе близько чотирьох хвилин на сторону, перевертаючи тільки один раз). Обсмажену курку потрібно перекласти в тарілку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слідом в сковороду додається часник і обсмажується хвилину, постійно помішуючи, щоб він не підгорів. Туди ж вливається курячий бульйон, вершки і готуються протягом трьох хвилин. Додаються обидві гірчиці, дрібно нарізаний чебрець, і готується соус до його загустіння. Це займе близько 3 хвилин. Його потрібно спробувати і додати при необхідності якісь ігредієнти.

Готову курку можна повернути на сковороду, за бажанням, щоб трохи підігріти. Її слід полити по столовій ложці і подавати.

Нагадаємо, новорічні салати почекають: простий рецепт для чайної паузи-цей бісквіт хочеться ще і ще

Як повідомляв "Знай.ua", приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома

Знай.ua писав, дивовижна новорічна закуска з тунцем і сирним сиром: вам смачно, фігурі корисно