Ну ось, наш дорогий читачу, прийшов 2021 рік, а разом з ним і легке відчуття того, що залишилося в нас після бурхливого проводжання важкого "2020". Щоб не "заплисти" на цілий тиждень в непотрібне застілля пропонуємо вам зайнятися приготування ніжної капусти по-корейськи.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Cмачний телеграм".

Інгредієнт: Капуста-1.5-2кг; Буряк-1шт; Сіль-1ст.л (з гіркою); Оцет есенція 70%-2ч.л; Коріандр мелений-2ч.л; Часник - 3-4 зубчики; Червоний гострий перець за смаком; Рослинна олія - 80мл; цукор - 3-4ч.л (за смаком).

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

1. Капусту нарізати на середні шматочки, додати буряк (буряк натерти на тертці), сіль, все добре перемішати руками. Перемішуючи обов'язково розкрийте шматочки капусти.

2. Після того як перемішали капусту з буряком, накрити плоским блюдом і прибрати на 1-3 години, щоб трохи капуста настоялася.

3. Потім додати оцтову есенцію (якщо її немає, можна замінити звичайним 9% оцтом, але потрібно буде багато додати приблизно 5-7 ст.л) цукор, червоний гострий перець, в центр салату кладемо часник, коріандр, по центру в часник і коріандр влити гаряче рослинне масло, перемішати.

Можна відразу перекласти салат до банки і прибрати в холодильник. Салат за добу готовий.

Раніше повідомляли, як врятувати олів'є, або що робити з їжею, яку знову не з'їли на Новий рік: 5 корисних порад господині.

Як повідомляв Знай.uа, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.

Знай.uа писав, приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома.