Ну ось, наш дорогий читачу, прийшов 2021 рік, а разом з ним і легке відчуття того, що залишилося в нас після бурхливого проводжання важкого "2020". Щоб не "заплисти" на цілий тиждень в непотрібне застілля пропонуємо вам зайнятися приготування ніжної капусти по-корейськи.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Cмачний телеграм".
Інгредієнт: Капуста-1.5-2кг; Буряк-1шт; Сіль-1ст.л (з гіркою); Оцет есенція 70%-2ч.л; Коріандр мелений-2ч.л; Часник - 3-4 зубчики; Червоний гострий перець за смаком; Рослинна олія - 80мл; цукор - 3-4ч.л (за смаком).
Спосіб приготування:
1. Капусту нарізати на середні шматочки, додати буряк (буряк натерти на тертці), сіль, все добре перемішати руками. Перемішуючи обов'язково розкрийте шматочки капусти.
2. Після того як перемішали капусту з буряком, накрити плоским блюдом і прибрати на 1-3 години, щоб трохи капуста настоялася.
3. Потім додати оцтову есенцію (якщо її немає, можна замінити звичайним 9% оцтом, але потрібно буде багато додати приблизно 5-7 ст.л) цукор, червоний гострий перець, в центр салату кладемо часник, коріандр, по центру в часник і коріандр влити гаряче рослинне масло, перемішати.
Можна відразу перекласти салат до банки і прибрати в холодильник. Салат за добу готовий.
Раніше повідомляли, як врятувати олів'є, або що робити з їжею, яку знову не з'їли на Новий рік: 5 корисних порад господині.
Як повідомляв Знай.uа, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.
Знай.uа писав, приготуйте домашній глінтвейн на зимові свята: зігріє на вулиці і розслабить вдома.