Варенички картоплею є улюбленою стравою у багатьох. А тих, хто вважає, що краще з'їсть скапустою, ми зараз переконаємо.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАдже ми знайшли для вас ідеальний рецепт бабиних вареників, до якого додали трішки смачного модернізму. Тепер будуть задоволені дорослі та діти.
Інгредієнти:
- Бекон – 200 гр.
- Картопля – 1 кг.
- Цибуля - 2 шт.
- Вершки - 100 гр.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Мука - 600 гр.
- Яйце - 1 шт.
- Кефір - 100 мл.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Змішуємо яйце, сіль, кефір, воду потім поступово додаємо борошно. Вимішуємо до однорідної маси.
- Накриваємо тісто плівкою та відкладаємо на 20 хвилин у тепло.
- Бекон і цибуля дрібно нарізаємо та обсмажуємо до золотистого кольору.
- Заздалегідь відварюємо картоплю. Перетираємо у пюре.
- Відправляємо бекон та цибулю до пюре, остуджуємо в холодильнику. Далі розгортаємо тісто, вирізаємо з нього кружечки склянкою, потім кладемо в центр начинку і скріплюємо краї.
Варимо до готовності у киплячій воді із сіллю. Зазвичай, це займає 5 хвилин після закипання. - Подаємо зі сметаною та вершковим маслом, зверху можна посипати зеленню.
Приємного апетиту і нехай ваші сніданки, обіди та вечері будуть неймовірними, під мирним небом.
Нагадаємо про фаршировану цибулю, яка перевершить усі ваші очікування: цю страву захочеться готувати часто.
Раніше ми ділилися ніжним салом у пакеті у вашому житті: простий рецепт, який оцінить кожен українець.
Також ми повідомляли чому саме це варення з осінніх фруктів найкраще: рецепт, який не залишить жодних сумнівів.