Всюди піковий сезон для гарбузів, а це означає, що потрібно озброїтися смачними рецептами та порадувати ласощами близьких. Найпрекрасніше в цьому продукті – його мультифункціональність. По-перше, у гарбузі можна їсти все, аж до хвостика, а ще він корисний і чудово очищає організм.

З цього можна приготувати багато всього - каші, пироги та інші смаколики. А ось Ліза Глінська з "МайстерШеф "підказала, як зробити апетитні та дуже корисні гарбузові сирники. Такі стануть чудовим варіантом для сніданку, який оцінять навіть діти. Рецепт вона розмістила у Instagram.

Єлизавета Глинська, фото: Instagram
Єлизавета Глинська, фото: Instagram

"Шукаєте що приготувати з сиру та гарбуза? Приготуйте зі мною ці сирнички, вони неймовірно смачні 😌", - написала Глінська.

Складові:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
  • 400 г сиру
  • 150 г гарбуза
  • 30 г цукру (1.2 ст.л.)
  • 40 г борошна (2 ст.л. без гірки)
  • 50 г яйця (1 шт.)
  • цедра 1-го апельсина
  • кориця (за бажанням)
  • сіль
  • борошно для обвалки
  • олія для смаження

Процес приготування:

1. Натираємо гарбуз та цедру апельсина на терці, додаємо корицю. Залишаємо.
2. Перетираємо творожний сир, додаємо цукор, борошно, сіль.
3. Додаємо гарбуз. Перемішуємо.
4. Формуємо сирники, обвалюєио їх у борошні, обсмажуємо на олії.
5. Викладаємо на бумажні серветки.

Гарбузові сирники від Глінської, Instagram
Гарбузові сирники від Глінської, Instagram

Раніше ми писали про те, що не поспішайте викидати мед, який зацукровився: прості методи врятувати продукт за 10 хвилин

Як повідомляв Знай.ua, пікантна ікра з буряків, яка стане улюбленою закускою: одна година і все готове

Також портал Знай.ua писав плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять всі домашні