Всюди піковий сезон для гарбузів, а це означає, що потрібно озброїтися смачними рецептами та порадувати ласощами близьких. Найпрекрасніше в цьому продукті – його мультифункціональність. По-перше, у гарбузі можна їсти все, аж до хвостика, а ще він корисний і чудово очищає організм.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗ цього можна приготувати багато всього - каші, пироги та інші смаколики. А ось Ліза Глінська з "МайстерШеф ", як зробити апетитні та дуже корисні гарбузові сирники. Такі стануть чудовим варіантом для сніданку, який оцінять навіть діти. Рецепт вона розмістила у Instagram.
                
"Шукаєте що приготувати з сиру та гарбуза? Приготуйте зі мною ці сирнички, вони неймовірно смачні 😌", - написала Глінська.
Складові:
- 400 г сиру
 - 150 г гарбуза
 - 30 г цукру (1.2 ст.л.)
 - 40 г борошна (2 ст.л. без гірки)
 - 50 г яйця (1 шт.)
 - цедра 1-го апельсина
 - кориця (за бажанням)
 - сіль
 - борошно для обвалки
 - олія для смаження
 
Процес приготування:
1. Натираємо гарбуз та цедру апельсина на терці, додаємо корицю. Залишаємо.
2. Перетираємо творожний сир, додаємо цукор, борошно, сіль.
3. Додаємо гарбуз. Перемішуємо.
4. Формуємо сирники, обвалюєио їх у борошні, обсмажуємо на олії.
5. Викладаємо на бумажні серветки.
                
Раніше ми писали про те, що не поспішайте викидати мед, який зацукровився: прості методи врятувати продукт за 10 хвилин
Як повідомляв Знай.ua, пікантна ікра з буряків, яка стане улюбленою закускою: одна година і все готове
Також портал Знай.ua писав плов, як в Узбекистані без казана: простий рецепт на сковороді, який оцінять всі домашні