Сезон гарбуза ще триває, а це означає, що потрібно скористатися моментом і готувати всілякі страви. Мало того, що це багатофункціональний продукт, він ще й дуже корисний, і рецептів із гарбузом на просторах інтернету можна зустріти безліч.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу до вашої уваги представлені гарбузові млинці, які, напевно, сподобаються навіть найвибагливішим. Пюре надасть страві цікавого смаку, а запах нагадає улюблену всіма нами з дитинства кашу, лише у запеченому вигляді.
Більш того, колір млинців виходить жовто-жовтогарячим, дуже насиченим, та й сам процес приготування не займе багато часу - всього 30 хвилин, враховуючи випікання.
Інгредієнти на 12-13 млинців:
- 2 яйця
- 1 ст.л. сахара
- 1/3 ч.л. солі
- 200 г гарбузового пюре
- 1/2 ч. л. кориці
- 1 ч. л. рідкої ванілі (або ванільний цукор/щіпка ваніліну)
- 4 ст. борошна з гіркою
- 1/2 ч. л. розпушувачу
- 3 ст.л. масла
- 350 мл теплого молока
Приготування:
Гарбуз запекти, м'якоть збити блендером в пюре і використовувати в приготуванні.
Яйця, цукор, сіль, гарбузове пюре, корицю та ваніль змішати віночком.
Додати борошно, розпушувач, знову змішати, і трохи вливати тепле молоко. Замісити рідке ніжне тісто, наприкінці додати олію.
Для першого смаження змастити сковороду краплею олії та витирати її серветкою. Приступаємо до смаження. Ароматні млинці можна подати з начинкою сиру або медом.
Раніше ми писали про те, що робити, якщо помутніли розсіли в огірках: перевірені поради щодо порятунку консервації від вибуху банок
Як повідомляв Знай.ua, ідеальний сніданок за 20 хвилин: таке з морквою ви ще не робили, дітлахи будуть у захваті
Також портал Знай.ua писав, рецепт, за яким ганяються всі і не можуть знайти: ароматне варення з обліпихи за 20 хвилин