Сезон гарбуза ще триває, а це означає, що потрібно скористатися моментом і готувати всілякі страви. Мало того, що це багатофункціональний продукт, він ще й дуже корисний, і рецептів із гарбузом на просторах інтернету можна зустріти безліч.

Цього разу до вашої уваги представлені гарбузові млинці, які, напевно, сподобаються навіть найвибагливішим. Пюре надасть страві цікавого смаку, а запах нагадає улюблену всіма нами з дитинства кашу, лише у запеченому вигляді.

Гарбуз, скріншот: YouTube
Гарбуз, скріншот: YouTube

Більш того, колір млинців виходить жовто-жовтогарячим, дуже насиченим, та й сам процес приготування не займе багато часу - всього 30 хвилин, враховуючи випікання.

Інгредієнти на 12-13 млинців:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще
  • 2 яйця
  • 1 ст.л. сахара
  • 1/3 ч.л. солі
  • 200 г гарбузового пюре
  • 1/2 ч. л. кориці
  • 1 ч. л. рідкої ванілі (або ванільний цукор/щіпка ваніліну)
  • 4 ст. борошна з гіркою
  • 1/2 ч. л. розпушувачу
  • 3 ст.л. масла
  • 350 мл теплого молока

Приготування:

Гарбуз запекти, м'якоть збити блендером в пюре і використовувати в приготуванні.

Яйця, цукор, сіль, гарбузове пюре, корицю та ваніль змішати віночком.

Додати борошно, розпушувач, знову змішати, і трохи вливати тепле молоко. Замісити рідке ніжне тісто, наприкінці додати олію.

Для першого смаження змастити сковороду краплею олії та витирати її серветкою. Приступаємо до смаження. Ароматні млинці можна подати з начинкою сиру або медом.

Раніше ми писали про те, що робити, якщо помутніли розсіли в огірках: перевірені поради щодо порятунку консервації від вибуху банок

Як повідомляв Знай.ua, ідеальний сніданок за 20 хвилин: таке з морквою ви ще не робили, дітлахи будуть у захваті

Також портал Знай.ua писав, рецепт, за яким ганяються всі і не можуть знайти: ароматне варення з обліпихи за 20 хвилин