Такі "пісні котлети" можна готувати не лише у піст, а й для того, щоб урізноманітнити своє меню, чи при дотриманні відповідної дієти.

Виявляється, з овочів і злаків можна приготувати неймовірно смачні домашні котлети, які абсолютно ні у чому не поступаються м'ясним.

У пісні котлети для пікантності варто додавати різноманітні спеції та приправи, обсмажену цибулю та моркву, а також томати. Всі ці додатки неабияк збагатять смак пісних котлет.

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти (броколі, цвітна капуста);
  • 1/2 склянки манної крупи;
  • 3 ст. ложки оливкової олії;
  • кмин, кріп, сіль та перець за смаком;
  • панірувальні сухарі

Цвітна капуста. Фото: скриншот Youtube
Цвітна капуста. Фото: скриншот Youtube

Приготування котлет без м'яса:

Спершу дрібно поріжте капусту. Далі тушкуйте її з додаванням оливкової олії й води протягом 20 хвилин до напівготовності. Після цього у капусту повільно всипте манну крупу, безперервно помішуючи, щоб уникнути грудок. Разом тушкуйте ще протягом 5-10 хвилин.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після цього зніміть каструлю з вогню, капусту посоліть та додайте спецій та трав. З охолодженої маси сформуйте котлети, обваляйте їх у сухарях та обсмажте з обох боків на сковороді. Як соус можна використовувати, наприклад, томатний сік з петрушкою та часником.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла