У процесі смаження картоплі є кілька дуже важливих секретів. Про це повідомляє кухар Любов Сазонова на своєму ютуб-каналі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- 1 кг картоплі;
- 100-200г цибулі;
- 5-8 г солі;
- Рослинна олія 40-50 г;
- 30 г часнику.
Кулінар порадила вибирати картоплю з гладкою, восковою поверхнею. Це говорить про те, що в ньому достатньо крохмалю для смаження.
Алгоритм приготування
- Картоплю миємо, чистимо, потім знову миємо і нарізаємо скибочками та брусочками. Миємо цибулю і нарізаємо її.
- Нарізану картоплю миємо у теплій воді. Це дозволить картоплі утворити скоринку.
- Обсушуємо картопля.
- Розігріваємо сковороду, а потім додаємо туди олію.
- Обсмажуємо часник у сковороді.
- Додамо картоплю і смажимо її без кришки. Якщо картопля нарізана скибочками, то вперше перемішуємо через дві хвилини, якщо брусочки – через дві.
- Ще через три хвилини перевертаємо вдруге і додаємо цибулю.
- Залишаємо картоплю на залишковому жарі під кришкою на дві хвилини.
- Картоплю посолити.
Нагадаємо про рецепт найсмачнішої курочки в паніровці від зірки "МастерШеф" Клопотенка: у фастфуд більше ні ногою. Євген Клопотенко поділився шикарним рецептом курочки в паніровці, як у ресторані.
Раніше ми повідомляли, як приготувати квашений перець: несподіваний рецепт на зиму, який становитиме конкуренцію капусті.
Також стало відомо про сальтисон для святкування перемоги: найкращий рецепт, який ніде не знайти.