Морквяне печиво це один з найкращих варіантів для швидкого перекушування або привід влаштувати чаювання. Продукти для нього знайдуться в будь-якому холодильнику, а з приготуванням впорається навіть новачок. За рахунок додавання моркви печиво виходить красивого жовтуватого кольору.

Багато хто чомусь думає, що в морквяній випічці відчувається морква і від цього вона здається дивною і якоюсь овочевою. Але це зовсім не так: морква не відчувається, вона лише передає випічці колір і особливу структуру. Більше того, воно підійде тим, хто стежить за фігурою, але любить солодке.

Морквяне печиво, скріншот з відео
Морквяне печиво, скріншот з відео

Складові:

  • 1 морква більше середньої
  • 1 банан
  • 2 ст/л дитячого сирку, або йогурт, сметана
  • 4 ст/л верхні цільнозернове борошно
  • 1,5 ст/л оливкової олії
  • 4-5 шт кураги

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще
  1. курагу попередньо промити та залишити в окропі на 10-15 хв
  2. моркву натерти на дрібній тертці, додати розім'ятий банан, сир, борошно, оливкову олію та дрібно нарізану курагу, все добре перемішуємо.
  3. викладаємо на пергамент або силіконовий килим, випікаємо в розігрітій духовці при 180С на 22-25 хв.
  4. як печиво охололо, можемо смакувати.

Морквяне печиво, скріншот з відео
Морквяне печиво, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, як приготувати квашений перець: несподіваний рецепт на зиму, який складе конкуренцію капусті

Як повідомляв Знай.ua, рецепт сухої часникової заправки на зиму: заощадить ваш час і буде завжди під рукою

Також портал Знай.ua писав солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли мало часу на приготування