Морквяне печиво це один з найкращих варіантів для швидкого перекушування або привід влаштувати чаювання. Продукти для нього знайдуться в будь-якому холодильнику, а з приготуванням впорається навіть новачок. За рахунок додавання моркви печиво виходить красивого жовтуватого кольору.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато хто чомусь думає, що в морквяній випічці відчувається морква і від цього вона здається дивною і якоюсь овочевою. Але це зовсім не так: морква не відчувається, вона лише передає випічці колір і особливу структуру. Більше того, воно підійде тим, хто стежить за фігурою, але любить солодке.
Складові:
- 1 морква більше середньої
- 1 банан
- 2 ст/л дитячого сирку, або йогурт, сметана
- 4 ст/л верхні цільнозернове борошно
- 1,5 ст/л оливкової олії
- 4-5 шт кураги
Спосіб приготування:
- курагу попередньо промити та залишити в окропі на 10-15 хв
- моркву натерти на дрібній тертці, додати розім'ятий банан, сир, борошно, оливкову олію та дрібно нарізану курагу, все добре перемішуємо.
- викладаємо на пергамент або силіконовий килим, випікаємо в розігрітій духовці при 180С на 22-25 хв.
- як печиво охололо, можемо смакувати.
Раніше ми писали про те, як приготувати квашений перець: несподіваний рецепт на зиму, який складе конкуренцію капусті
Як повідомляв Знай.ua, рецепт сухої часникової заправки на зиму: заощадить ваш час і буде завжди під рукою
Також портал Знай.ua писав солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли мало часу на приготування