Перед новорічними святами починається традиційна метушня. Потрібно підготувати всім подарунки, нарядити ялинку, прикрасити будинок і, звичайно ж, не забути про святковий стіл. Досвідчені господині за декілька тижнів, а то й за місяць складають меню.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБільшість схиляється до того, щоб приготувати все смачно, але не витрачаючи багато часу. Улюблені салатами Олів'є, оселедець під шубою і Мімозу теж навчилися готувати швидко і легко.
Рецепт: салатні кульки "А-ля Мімоза"
Складові:
- 1 банка сардини
- 1 шт. картопля
- 1 шт. морква
- 2 шт. яйця курячі
- 70 г сир
- 30 г цибуля зелена
- 4 ст. л. кунжут (білий)
- 1 ст. л. соєвий соус
- 2 ст. л. сметана
Приготування:
Відварити картоплю, моркву та яйця. Остудити та очистити. Далі з сардини злити зайву рідину, викласти в ємність та розім'яти вилкою.
До сардині додати картоплю, натерту на крупній тертці, і моркву, натерту на дрібній тертці. Перемішати. Додати сир та яйця, натерті на дрібній тертці. Перемішати. Зелену цибулю промити і порізати. Додати до салатної маси.
Влити соєвий соус. Додати сметану. Добре вимішати отриману масу. Скачати руками з отриманої маси кульки завбільшки трохи більше, ніж волоський горіх.
Кунжут обсмажити до золотистості на сухій сковороді. Обваляти кульки у кунжуті.
Раніше ми писали, як приготувати традиційний холодець? Класичний рецепт страви, додайте хрін і зайде на "ура"
Також портал Знай.ua писав, рецепт хріновини з часником на зиму: міцна закуска для любителів гостренького