Кожна господиня готує свою оригінальну хріновину, рецепт допускає варіанти приготування як холодним, так і гарячим способом. Люблять її не тільки чоловіки під чарку міцного напою, але також і жінки з дітьми, якщо рецепт був дещо пом'якшений.

Існує класичний варіант хрінової закуски. Рецепт її містить хрін з помідорами та часником. Але, з різними добавками та іншими продуктами з'являються цікаві рішення: із приправами, зеленими помідорами, із зеленню тощо.

Хріновина, скріншот з відео
Хріновина, скріншот з відео

Ми вам пропонуємо приготувати хріновину найпростішим, холодним способом без попереднього варіння на вогні. Це не забере багато часу, а з продуктів потрібні будуть найпростіші.

З інгредієнтів знадобиться:

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще
  • 1 кг помідорів
  • 100 г кореня хрону
  • 100 г часнику
  • 1 ч.л солі
  • 2 ч.л. цукру

Процес приготування:

  1. Корінь хрону та часник очистити. Помідори нарізати на шматочки.
  2. Все перекрутити через м'ясорубку. Додати сіль, цукор та перемішати.
  3. Розкласти в стерильні банки, закрутити гвинтовими кришками або закрити капроновими та поставити в холодильник.

Зберігати краще в холодному місці, а можна подавати з грінками або до м'яса.

Раніше ми писали про те, що рецепт смачної курочки в паніровці від зірки "МайстерШеф" Клопотенко: у фастфуд більше ні ногою

Як повідомляв Знай.ua, десерт, який пам'ятають усі з дитинства: два рецепти "Хвороста" для дорослих та дітей до чаю

Також портал Знай.ua писав, що картопляне пюре можна готувати зовсім по-іншому: після цього ви забудете старі методи