Зараз ми з вами розберемося з відмінним рецептом картопляних зраз з капустою - вони вийдуть просто шедевральним.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе неймовірно бюджетна страва, яка не стане нудною і нецікавою, якщо вписати її в повсякденне меню.
Для приготування зраз нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 500 грам картоплі,
- три столові ложки борошна,
- три цибулини,
- одна морквина,
- 400 грам капусти,
- 100 мл рослинного масла,
- запашний мелений перець і сіль за смаком.
Приготування не займає багато часу і дуже просте для запам'ятовування. Спочатку займемося капустою. Її потрібно заздалегідь нарізати. Далі обсмажуємо її, використовуючи рослинну олію, щоб капуста стала м'якою. Пізніше додаємо моркву і цибулю.
Всі три інгредієнти готуємо на сковороді до моменту, поки капуста не стане рум'яною. Далі їх потрібно посолити і поперчити за смаком. Беремося за картоплю. Її потрібно зварити.
Хоча, щоб не витрачати час, цей процес можна поставити на перший план. Після того, як картопля звариться, зливаємо воду і додаємо сіль. Її потрібно розтовкти до стану пюре. Додаємо туди борошно і замішуємо тісто.
Насамкінець нам залишається зробити заготовки з картопляної основи і капустяної начинки. Їх потрібно обсмажити з двох сторін і подати до столу. Приємного апетиту!
Нагадаємо про печінкові рулетики з ніжною начинкою на новорічний стіл: "переплюнуть" будь-яку закуску.
Раніше ми повідомляли, як приготувати традиційний холодець: класичний рецепт страви, додайте хрін і зайде на "ура".