З приходом холодів хочеться все більше часу проводити під пледом та з гарячим чаєм. Але, щоб такі посиденьки були ще приємнішими, обов'язково потрібно запастися смакотами до чаю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля тих, хто любить домашню випічку, але не хоче багато часу проводити на кухні ідеально підійде рецепт смачного цукрового печива. Незважаючи на те, що печиво цукрове, воно в міру солодке. До чаю або какао якраз.
Вам знадобиться:
Пшеничне борошно 270 г
Кефір 100 мл
Соняшникова олія 60 мл
Яйце 1 шт.
Цукор 75 г
Ванільний цукор 2-3 ч. л.
Сода 0,5 ч. л.
Сіль 1 тріски.
Спосіб приготування:
Для початку збийте яйце з цукром та щіпкою солі. Влийте кефір і олію, всипте соду, а також додайте ванільний цукор.
Після цього просійте муку|борошно| і поступово введіть в рідку суміш, постійно перемішуючи тісто. Воно має вийти м'яким та еластичним. Викладіть тісто на робочу поверхню, припорошену мукою. Розкотіть його в прямокутний або круглий пласт товщиною 1 см і посипте сумішшю із звичайного та ванільного цукру.
Після того пройдіться по тесту качалкою, щоб злегка вдавити в нього цукор. Розріжте пласт на квадратики довжиною 2 см. Застеліть лист пергаментним папером і викладіть подушечки, залишаючи між ними невелику відстань.
Випікайте печиво 15-20 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів. Смачного!
Нагадаємо, який сорт найкращий і як правильно готувати: рецепт ароматної картоплі із золотистою скоринкою.
Раніше ми повідомляли про оновлений рецепт легендарного салату "Мімоза": ви більше не готуватимете інакше.