Знаючи деякі кулінарні хитрощі, можна суттєво покращити смак ваших страв. Це стосується й котлет. Й цілком зрозуміло, що без солі ця страва зовсім не смакуватиме.

Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, щоб часом звикнути до їхнього натурального смаку, а зовсім інакша — покласти цей інгредієнт у неправильний момент.

Зазвичай для багатьох момент додавання солі не є важливим. Тому під час приготування вони можуть покласти її в будь-який момент. Та це має свій вплив на смак та консистенцію.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Коли правильно додавати сіль у котлетний фарш

Наприклад, якщо покласти сіль на початку готування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. У результаті вони стануть твердими та сухими. Таку страву складно жувати, то ж і задоволення вона принесе не так і багато.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Саме з цієї причини рекомендується додавати сіль наприкінці готування фаршу. А найкращим моментом вважається саме перед формуванням котлет. Саме така проста хитрість дозволить зберегти їх соковитими та смачними. У цьому випадку вони точно не вийдуть сухими та жорсткими.

Котлети, фото: Моя дача
Котлети, фото: Моя дача

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами