Відома кухар-блогерка Лілія Цвіт поділилася рецептом, який здивує ваших близьких на пісний святвечір.

Вже невдовзі українські родини зберуться за столом на святвечір, щоб славити вечір перед народженням Ісуса Христа. Відома блогерка Лілія Цвіт поділилася своїм рецептом смачних пісних голубців з картоплею та цибулею.

Пісні голубці. Фото: Youtube
Пісні голубці. Фото: Youtube

Напевне, кожна господиня має свій секрет приготування голубців! Я теж хочу поділитися з вами — своїм. Заварюю картопляну масу і завдяки цьому — голубці виходять ну дуже м’якесенькі! Не темніють і не тверднуть навіть охолодженні! - написала Лілія Цвіт.

Як виявилось, кухар натирає картоплю на тертці та варить її, це дозволяє голубцям смакувати якнайніжніше.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ІНГРЕДІЄНТИ: капуста - 1 шт. (~1 кг) картопля - 1 кг цибуля сира - 2 шт. сіль - 1 ч.л. перець мелений - 0,5 ч.л. цибуля для смаження - 2 шт.

Пісні голубці. Фото: Youtube
Пісні голубці. Фото: Youtube

ЗАЛИВКА: 1,5 л води 1,5 ч.л. солі 1 ст.л. томатної пасти.

Спочатку треба вирізати качан з капусти та покласти капусту в окріп. Після чого "розібрати" капусту на листочки. А також після охолодження - зрізати жилки.

Після цього натерти картоплю на тертці, та зварити її. Завдяки цьому картопля буде смакувати дуже м'яко. У картоплю також треба додати велику смажену цибулю. А також ще одну цибулину посмажити для поливки.

Пісні голубці. Фото: Youtube
Пісні голубці. Фото: Youtube

Сформовані голубці треба залити розведеним томатним соусом. Варити на маленькому вогні приблизно годину.

Нагадаємо, ми писали, що в Україні ще не все так погано: у яких країнах традиційна вечеря на Різдво обійдеться найдорожче.

Як повідомляв "Знай.ua" найкращі фрикадельки тільки за цим рецептом: спагетті заграють по новому, якщо знати секрет.

Також "Знай.ua" інформував, найшвидший рецепт улюблених голубців з пекінки: 35 хвилин та смакота на столі