Відома кухар-блогерка Лілія Цвіт поділилася рецептом, який здивує ваших близьких на пісний святвечір.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВже невдовзі українські родини зберуться за столом на святвечір, щоб славити вечір перед народженням Ісуса Христа. Відома блогерка Лілія Цвіт поділилася своїм рецептом смачних пісних голубців з картоплею та цибулею.
Напевне, кожна господиня має свій секрет приготування голубців! Я теж хочу поділитися з вами — своїм. Заварюю картопляну масу і завдяки цьому — голубці виходять ну дуже м’якесенькі! Не темніють і не тверднуть навіть охолодженні!
Як виявилось, кухар натирає картоплю на тертці та варить її, це дозволяє голубцям смакувати якнайніжніше.
ІНГРЕДІЄНТИ: капуста - 1 шт. (~1 кг) картопля - 1 кг цибуля сира - 2 шт. сіль - 1 ч.л. перець мелений - 0,5 ч.л. цибуля для смаження - 2 шт.
ЗАЛИВКА: 1,5 л води 1,5 ч.л. солі 1 ст.л. томатної пасти.
Спочатку треба вирізати качан з капусти та покласти капусту в окріп. Після чого "розібрати" капусту на листочки. А також після охолодження - зрізати жилки.
Після цього натерти картоплю на тертці, та зварити її. Завдяки цьому картопля буде смакувати дуже м'яко. У картоплю також треба додати велику смажену цибулю. А також ще одну цибулину посмажити для поливки.
Сформовані голубці треба залити розведеним томатним соусом. Варити на маленькому вогні приблизно годину.
Нагадаємо, ми писали, що в Україні ще не все так погано: у яких країнах традиційна вечеря на Різдво обійдеться найдорожче.
Як повідомляв "Знай.ua" найкращі фрикадельки тільки за цим рецептом: спагетті заграють по новому, якщо знати секрет.
Також "Знай.ua" інформував, найшвидший рецепт улюблених голубців з пекінки: 35 хвилин та смакота на столі