Рецепт простого супу, який багато хто згадає зі свого дитинства, розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі ТікТок користувач cooking_with_katya.

"Коли грошей не було на м'ясо, мама частенько готувала такий суп. І це була моя улюблена страва", - зізнається вона.

Як готувати:

  • На сухій сковорідці обсмажити вермішель,
  • На олії обсмажити морквину та цибулю,
  • Додати нарізані кружечками сосиски,
  • У гарячу воду кинути багато нарізаної картоплі.
  • Як тільки картопля звариться, додати в каструлю засмажку з сосисками та локшину.
  • Насамкінець вкинути плавлений сирок і зелень, перемішати.

@cooking_with_katya

А твоя мама готовила?

♬ Дискотека из 90 - Raim & Artur & Zhenis

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Мама теж готувала суп із сосисками. Було дуже смачно", "Зараз морква і картопля розкіш", "А ми досі подібний суп варимо. Тільки вермішель не обсмажуємо. Додаємо різну ковбасу. І вбиваємо яйце вже в готовий суп. Смакота. І син любить", "Я і зараз такий роблю з підкопченими сосисками, плюс сирок плавлений туди, улюблений швидкий супчик", - зізнаються читачі сторінки.

Нагадаємо, що затьмарить олів'є на новорічному столі: рецепт смачного салату, який стане зіркою на свята.

Раніше ми повідомляли швидкі рецепти для новорічного столу за 15 хвилин: відключення світла не завадить зустріти Чорного Кролика.

Також не зайвим буде п'яний десерт із шампанського, який зарядить усіх на Новий 2023 рік: простий рецепт та легка голова після.