Якщо ви не бажаєте вживати алкоголь у новорічну ніч, спробуйте приготувати домашнє безалкогольне шампанське. Напій виходить дуже смачним і обов'язково додасть вам святкового настрою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий напій буде не лише смачним, а й корисним. Адже для його приготування вам знадобиться вода, мед та низка приправ.
Рецепт приготування безалкогольного шампанського №1
Складники:
- Літр води;
- 150 г меду;
- 150 г цукру;
- Два лаврових листки;
- По 5 г кориці, гвоздики, імбиру, кардамону та мускатного горіха;
- Жменю родзинок.
Спосіб приготування:
Спершу закип'ятіть воду і додайте в неї цукор, прянощі й мед. Проваріть усе приблизно 15 хвилин на повільному вогні. Коли суміш захолоне, розлийте її у скляні пляшки. Туди ж покладіть по 6-7 родзинок. Далі пляшки потрібно щільно закрити й поставити у холод настоюватися.
Рецепт приготування безалкогольного шампанського №2
Складники:
- яблуко;
- сік з трьох лимонів;
- 75 г цукру;
- кілька листків м'яти та содова.
Спосіб приготування:
Засипте цукор у каструлю, влийте зверху лимонний сік та поступово нагрівайте на плиті на маленькому вогні, постійно помішуючи. Коли рідина закипить, зніміть каструлю з плити. далі візьміть яблука, помийте їх та наріжте маленькими скибочками.
Далі додайте яблука та м'яту у сироп і поставте на плиту знову і доведіть до кипіння під кришкою. Після того, як рідина охолоне, додайте в неї содову і розлийте у бокали.
Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим
Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами