Саме взимку людям властиво набирати зайву вагу через знижену активність та новорічні свята, але порадувати солоденьким себе все-таки хочеться. Також у цей період дуже важливо не забувати про насичення організму корисними вітамінами, мінералами та клітковиною.

Є можливість вбити "двох зайців" одразу - і поласувати солодощами, і допомогти організму заповнити нестачу корисних речовин. Для цього потрібно приготувати цукерки із сухофруктів та горіхів за цим рецептом, на який піде всього хвилин 10.

Сухофрукти, фото: pixabay.com
Сухофрукти, фото: pixabay.com

Інгредієнти:

  • курага (без кісточок) – 150 г
  • родзинки - 150 г
  • чорнослив (без кісточок) – 100 г
  • волоські горіхи (очищені) - 200 г
  • лимон (середнього розміру) – 1 шт.
  • мед - 3-4 ст. л.
  • кокосова стружка

Процес приготування:

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  1. Сухофрукти (курагу, родзинки, чорнослив) залити окропом на 10 хв. Потім воду злити. Сухофрукти викласти на паперовий рушник, щоб вони трохи обсохли.
  2. Лимон вимити, нарізати невеликими шматками. Сухофрукти (курагу, родзинки, чорнослив) змішати з горіхами та лимоном, пропустити чезер м'ясорубку. Потім додати мед і добре вимішати ложкою.
  3. З отриманої маси сформувати невеликі кульки та обваляти їх у кокосовій стружці. Цукерки із сухофруктів готові.

Раніше ми писали про те, як швидко відварити буряк за 15 хвилин, без запаху і зайвих нервів: корисна порада господиням на замітку

Як повідомляв Знай.ua, відварна, смажену та тушковану: які приправи найкраще підходять до різних страв з картоплі

Також портал Знай.ua писав, соковиті котлети з сирною начинкою в духовці: легкий рецепт, який заощадить час та олію