Ну от і прийшов 2023 рік, а разом із ним і час для чогось новенького. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як насправді найкраще приготувати "Львівський сирник я ягодами".

І щоб у ваших дегустаторів не було підозр, що це класичний "чізкейк" типу Нью-Йорк, ми розповімо вам все детально, по кроках.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу, де любителі кулінарної справи викладають унікальні способи приготування відомих страв.

Львівський сирник, скріншот: Youtube
Львівський сирник, скріншот: Youtube

Що нам потрібно:

Популярні новини зараз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Для сирників:

•Сир - 500 г.
•Яйця - 2 шт.
• Цукати – 80 г.
• Цукор – 50 г.
• Вершкове масло – 25 г.
• Сметана – 50 г.
• Манна крупа – 15 г.
• Лимон – 1 шт, цедра
• Сіль – щіпка

Для глазурі:

•Шоколад - 150 г.
•Вершкова олія - ​​5 г.
•Фрукти - для прикраси

Львівський сирник, скріншот: YouTube
Львівський сирник, скріншот: YouTube

Спосіб приготування:

1. У глибокій ємності з'єднуємо всі інгредієнти для "сирника" і добре перемішуємо до однорідної маси.

2. Перекладаємо у форму та випікаємо у розігрітій до 160 градусів духовці 40-50 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути за кімнатної температури і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.

3. Глазур: шоколад разом із вершковим маслом розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Покриваємо цією глазур'ю наш "сирник" і прибираємо в холодильник до застигання глазурі. За бажанням прикрашаємо фруктами. Смачного!

Львівський сирник, скріншот: YouTube
Львівський сирник, скріншот: YouTube

Нагадаємо про соковиті котлети з сирною начинкою в духовці: легкий рецепт, який заощадить час та олію.

Раніше ми повідомляли про рецепт чайного пирога з варенням: нагодуйте близьких смачно і ситно, витрачаючи багато зусиль на готування.