Ну от і прийшов 2023 рік, а разом із ним і час для чогось новенького. Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як насправді найкраще приготувати "Львівський сирник я ягодами".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ щоб у ваших дегустаторів не було підозр, що це класичний "чізкейк" типу Нью-Йорк, ми розповімо вам все детально, по кроках.
Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу, де любителі кулінарної справи викладають унікальні способи приготування відомих страв.
Що нам потрібно:
Для сирників:
•Сир - 500 г.
•Яйця - 2 шт.
• Цукати – 80 г.
• Цукор – 50 г.
• Вершкове масло – 25 г.
• Сметана – 50 г.
• Манна крупа – 15 г.
• Лимон – 1 шт, цедра
• Сіль – щіпка
Для глазурі:
•Шоколад - 150 г.
•Вершкова олія - 5 г.
•Фрукти - для прикраси
Спосіб приготування:
1. У глибокій ємності з'єднуємо всі інгредієнти для "сирника" і добре перемішуємо до однорідної маси.
2. Перекладаємо у форму та випікаємо у розігрітій до 160 градусів духовці 40-50 хвилин до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути за кімнатної температури і прибираємо в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч.
3. Глазур: шоколад разом із вершковим маслом розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Покриваємо цією глазур'ю наш "сирник" і прибираємо в холодильник до застигання глазурі. За бажанням прикрашаємо фруктами. Смачного!
Нагадаємо про соковиті котлети з сирною начинкою в духовці: легкий рецепт, який заощадить час та олію.
Раніше ми повідомляли про рецепт чайного пирога з варенням: нагодуйте близьких смачно і ситно, витрачаючи багато зусиль на готування.