Якщо приготувати класичний торт Наполеон не виходить, але дуже хочеться здивувати родину смачненьким, можна скористатися більш простим рецептом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПопри те, що "Наполеон" тепер можна купити, той, що приготовлений вдома та своїми руками, завжди залишається найкращим. Рецепт простий, а результат вас обов'язково потішить.
Для торта вам знадобляться такі інгредієнти:
600-750 г листкового печива - вушка; 900 мл молока; 4 яйця; 100-150 г цукру; 70 г крохмалю; 200 г вершкового масла від 72% кімнатної температури.
Заварюємо крем: половину молока вилити в каструльку, антипригарну бажано, і включити плиту, щоб молоко грілося поки готуємо решту. Змішуємо яйця з цукром, ванільним цукром, крохмалем і іншою половиною молока. В гаряче підігріте молоко вливаємо тоненькою цівкою яєчно-молочну суміш і постійно помішуючи доводимо до загустіння.
Коли крем стане густим — залишаємо вистигнути до теплої температури, додаємо масло (кімнатної температури) і розмішуємо.
У форму викладаємо печиво і перемазуємо кремом. Залишаємо трохи печива і крему для декору. Накриваємо плівкою і кладемо в холодильник на ніч чи пару годин. Знімаємо плівку і форму, декоруємо залишками крему і присипаємо подрібненим печивом.
Нагадаємо, ми писали, чи варто заморожувати залишки їжі після святкувань: що слід викинути, а що можна зберегти.
Як повідомляв "Знай.ua" як правильно варити пшеницю на кутю: три способи зробити страву на Святвечір набагато смачнішою.
Також "Знай.ua" інформував, простий рецепт картопляного супу-пюре: ситна перша страва, яка сподобається навіть діткам.