Мало яке свято в українців обходиться без оселедця, яке потрібно правильно готувати. Рецепт запропонував портал Пані Стефа.

Ну ось і прийшов 2023 рік, а разом із ним і час для чогось новенького. За тиждень українці святкують одне з найпопулярніших свят - Різдво. Риба є дуже смачним і корисним продуктом, який підійде вашій родині. А потім деякі з нас відзначатимуть так званий Старий Новий рік, а там уже хрещення. Тому цим рецептом ви можете скористатися ще дуже довго.

Оселедець. Фото: Від пуза

Для приготування страви з риби підійде оселедець з головами, ікрою або молоком. Її можна замаринувати та приготувати

Алгоритм приготування оселедця в оцтовій приправі

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще
  • 3-4 оселедця вибити, відрізати голови, зняти шкіру та відокремити філе від хребта, вийняти.
  • Зварити маринад з води, оцту, солі, цукру, кількох горошин пахучого та гострого перцю та бібкового листочка.
  • Цибулю нарізати кільцями і перекласти на неї оселедець у скляну банку.
  • Охолодженим маринадом залити оселедці і залишити в холодильнику хоча б на добу.

Оселедець. Фото: Територія
Оселедець. Фото: Територія
Оселедець. Фото: Територія

Нагадаємо про корисний мармелад із трьох інгредієнтів: такий простий рецепт вас точно здивує. Неймовірно простий рецепт смачного десерту.

Раніше ми повідомляли про корисні цукерки із сухофруктів і горіхів за 10 хвилин: можна і смакотою поласувати, і імунітет зміцнити. Взимку не можна забувати про насичення організму корисними вітамінами, але обмежувати собі в солодкому теж не потрібно.