Борщ – гордість української кухні, яку навіть ЮНЕСКО внесло до списку нематеріальної культурної спадщини. Від нього неможливо відмовитися, а післясмак залишається ще надовго після трапези. Кожен готує його по-своєму, але є непогані альтернативи – супи, які дуже нагадуватимуть борщ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРіздво вже позаду, але в багатьох ще залишився холодець, який якраз і знадобиться для приготування зимового супу. Унікальний рецепт підказав бренд-шеф ресторанних проектів Fozzy Group Марко Черваті.
Складові:
- Холодець - 400 г
- Варений буряк - 250 г
- Перець чилі - 1 шт
- Зубчики часнику - 3 шт.
- Консервована квасоля - 300 г
- Петрушка - 7 гілочок
- Рослинна олія - 30 мл
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте перець чилі і петрушку. Розчавіть зубчики часнику.
- Влийте в каструлю оливкову олію та поставте її на вогонь. Обсмажте часник та перець. Додати консервовану квасолю і добре перемішати.
- Наріжте холодець і додайте в каструлю. На смак додайте сіль. Зачекайте, поки холодець розстане і додайте варений тертий буряк. Доведіть суп до кипіння і зменшіть вогонь. Залиште страву на кілька хвилин, щоб вона покипіла.
Раніше ми писали про те, як приготувати корисний тонік з куркумою, лимоном та імбиром: ось у чому секрет здоров'я та гарної шкіри
Як повідомляв Знай.ua, апетитний оселедець в оцтовому маринаді на будь-який випадок: простий і швидкий рецепт улюбленої закуски
Також портал Знай.ua писав, два варіанти тіста, з яким вареники вийдуть ідеальними: рецепти знадобляться будь-кому