Борщ – гордість української кухні, яку навіть ЮНЕСКО внесло до списку нематеріальної культурної спадщини. Від нього неможливо відмовитися, а післясмак залишається ще надовго після трапези. Кожен готує його по-своєму, але є непогані альтернативи – супи, які дуже нагадуватимуть борщ.

Різдво вже позаду, але в багатьох ще залишився холодець, який якраз і знадобиться для приготування зимового супу. Унікальний рецепт підказав бренд-шеф ресторанних проектів Fozzy Group Марко Черваті.

Холодець, фото: скріншот: YouTube
Холодець, фото: скріншот: YouTube

Складові:

  • Холодець - 400 г
  • Варений буряк - 250 г
  • Перець чилі - 1 шт
  • Зубчики часнику - 3 шт.
  • Консервована квасоля - 300 г
  • Петрушка - 7 гілочок
  • Рослинна олія - ​​30 мл
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Похід у ТЦК перевернув життя IT-фахівців: "Змінився світогляд. Це ж*па" Сукня за 8 млн грн, вілла росіян і Максим Галкін - тамада: весілля киян у Комо розлютило українців Від 132 до 110 кілограм: співачка alyona alyona показала себе до і після схуднення Це було ще не спекотно: Україну накриє небезпечна температура
Показати ще
  1. Дрібно наріжте перець чилі і петрушку. Розчавіть зубчики часнику.
  2. Влийте в каструлю оливкову олію та поставте її на вогонь. Обсмажте часник та перець. Додати консервовану квасолю і добре перемішати.
  3. Наріжте холодець і додайте в каструлю. На смак додайте сіль. Зачекайте, поки холодець розстане і додайте варений тертий буряк. Доведіть суп до кипіння і зменшіть вогонь. Залиште страву на кілька хвилин, щоб вона покипіла.

Раніше ми писали про те, як приготувати корисний тонік з куркумою, лимоном та імбиром: ось у чому секрет здоров'я та гарної шкіри

Як повідомляв Знай.ua, апетитний оселедець в оцтовому маринаді на будь-який випадок: простий і швидкий рецепт улюбленої закуски

Також портал Знай.ua писав, два варіанти тіста, з яким вареники вийдуть ідеальними: рецепти знадобляться будь-кому