До кави або чаю завжди хочеться з'їсти щось солодке, але на полицях супермаркетів майже половина продукції з хімією. Тим більше, не можна дізнатися, за яких умов вона була приготовлена. Набагато краща домашня випічка, яку оцінять і гості, і всі члени сім'ї.
Є безліч цікавих рецептів, але цього разу ми пропонуємо приготувати просте та смачне кокосове печиво. Процес готування максимально простий, на все піде 20 хвилин, не враховуючи часу на випікання в духовці, а продукти знайдуться у кожної господині на кухні.

Кокосове печиво, фото smachno
Кокосове печиво, фото smachno

Складові:
  • яєчні білки – 2 шт.
  • кокосова стружка – 150 г
  • цукор - 100 г
  • дрібка солі
Приготування:
До охолоджених білків додати щіпку солі та збити міксером у легку піну. До білків додати цукор. Збити в щільну піну. Додати кокосову стружку.
Білки з кокосовою стружкою ретельно перемішати ложкою та утрамбувати. Сформувати кульки діаметром 2,5-3 см, по черзі затискаючи кокосову масу то одному, то іншому кулаку.
Кокосові кульки викласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати в попередньо розігрітій до 170 ° С духовці приблизно 25 хв.

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще