Шарлотка з яблуками є дуже смачним десертом, проте її смак можна покращити ще більше. З цією хитрістю десерт вийде соковитим, а аромат викличе апетит у всіх без винятку.

То ж досвідчені кулінари розкрили трюк, який є набагато ефективнішим, ніж порада з використанням борошна. Вважається, пиріг посипати борошном, то яблука не опускатимуться в самий низ пирога.

І відповідно завдяки цьому страва стане набагато смачнішою. Цією порадою користуються майже усі.

Шарлотка з яблуками, скріншот з відео
Шарлотка з яблуками, скріншот з відео

Проте кондитери порадили й інший набагато ефективніший спосіб. Згідно з ним у процесі приготування фрукти теж треба обваляти, але вже не в борошні. Саме завдяки цій невеличкій хитрості готовий десерт перевершить будь-які очікування.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

То ж перед тим, як яблука покласти у тісто, їх присипають цукром і дають настоятися 20 хв. За бажанням замість звичайного можна також використовувати ванільний. У результаті яблука дадуть сік, який потрібно заздалегідь злити. А після цього можна додавати фрукти до тіста.

Також кулінари звертають увагу на розмір яблучних часточок.Для кращого ефекту вони радять нарізати їх приблизно на однакові шматки по 0,5 см.

Шарлотка з яблуками, скріншот з відео
Шарлотка з яблуками, скріншот з відео

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль