Як часто у вас буває таке, що ви приготували гарнір або посмажили яєчню і вам хочеться ще чогось? Огірочки або капусочки.

Згадали це почуття? Тоді ми пропонуємо вам простий рецепт швидкої маринованої капусти, який точно врятує у важкі моменти. Особливо смачно вона поєднуватиметься зі смаженою картоплею або з пюре.

Приготування:

Беремо з розрахунку на три кілограми капусти. Капусту нашаткувати. Натерти три великі морквини на великій тертці. Видавити з часникодавки 3-4 зубчики часнику. Все перемішати.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Робимо маринад:

Півтора літри води ставимо на вогонь. Додаємо 200 гр.цукри, 3 столові ложки солі(без верху), 250 гр. олії. Коли закипить влити 200 грн. оцту 9%. Повинно покипіти 2-3 хвилини. Маринад готовий.

Заливаємо капусту гарячим маринадом. Капуста від цього трохи пом'якшується. Але тільки трохи. Тому не бійтеся заливати гарячим прямо з плити. Капуста постоїть у цьому маринаді години 2. І можна їсти. Зараз так капусту роблять багато хто. Раніше робили звичайним способом, доводилося чекати, поки вона забродить, почне киснути. А цей спосіб швидкий. Капуста смачна, вітамінна. Хрумка. Перемішуємо. Даємо постояти 2 години. Знову перемішуємо та фасуємо у банки.

Нагадаємо про соковиту картопляну запіканку з курячим філе – елементарний рецепт: можна навіть під час дієти.

Раніше ми повідомляли, що ви будете врятовані цієї зими: супер вітамінне варення з калини, рецепт ворога будь-якої застуди.